Axime: Wij verkopen Mentaliteit !

Wij willen met onze ervaring en drijfkracht onze klanten verrassen in het doen van projecten rond ERP en Cloud.

Onze gouden driehoek tussen branchekennis, IT en de menselijke factor maakt dat wij langdurige klantrelaties hebben. Wij worden gezien als olie tussen de raderen.

Wij zijn vakidioten met een hart heeft voor kwaliteit; en met een mooi team moeilijke puzzels bij onze klanten oplossen. Werken met andere vakidioten omdat dat nou eenmaal het mooiste is wat er is. Met hart voor de klant en zodat we partneren met onze klanten naar een hoger level.

 

Axime is sinds 2006 actief in het gebied van implementeren van software in bedrijfsbrede oplossingen: ERP implementatie en Cloud services gebaseerd op Microsoft Azure (Paas).

Daarbij werd, naast implementatie van ERP en advies, het nevendoel van kennisdeling en het ontwikkelen van werkmethodieken waaronder onze werkmentaliteit, die leiden tot aansprekende resultaten, steeds sterker.

Naast implementatie van ERP, Cloud en advies, met het nevendoel van kennisdeling en het ontwikkelen van werkmethodieken, is onze werkmentaliteit ons onderscheidend vermogen !

 

Cool werk, mooie dingen doen !

Wij worden ingezet op vier producten/diensten: projectmanagement, testcoördinatie, managementinformatie en complexe conversies.

Naast adviseren zijn we vooral ook sterk in realiseren. Tastbare leveringen zijn erg belangrijk. Niet alleen zeggen dat het kan, ook zorgen dat het echt voor elkaar komt.

Meestal werkt Axime met full-cycletrajecten, het komt ook voor dat Axime wordt ingeschakeld op het moment dat ergens een crisis is of een project stokt. Meteen het diepe in !

 

Axime heeft de ambitie om uit te groeien tot een bedrijf met brede en diepe kennis over zowel businessprocessen als ERP-systemen en cloud based oplossingen.

- Kadaster