Axime
 Muurhuizen 155
 3811EG Amersfoort
 033 - 246 3848

Test Management

Als u behoefte heeft aan ervaren testmanagers, of als u het testen wil toevertrouwen aan een andere partij dan uw leverancier, dan vindt u in Axime een betrouwbare partner aan uw kant, met een brede kennis van de gangbare ERP-systemen als SAP, Ax(apta), Navision, OpenERP, enz

Hoewel onze consultants zich snel thuis voelen in de door u gebruikte testmethodes, hebben wij uitgebreide ervaring met TMAP en Glasbox.

Daarnaast nemen wij ons eigen tool voor issuemanagement mee, welke via internet benaderbaar is. Essentieel om de communicatie tussen alle partijen te ondersteunen en te monitoren.

 

Van individuele gebruikerstesten t/m stress- en integratietesten

Er kunnen veel soorten testen worden onderscheiden. Afhankelijk van de complexiteit van het systeemlandschap en van uw organisatie, wordt een testplan opgesteld, waarin een verantwoorde keuze wordt beschreven van de te gebruiken testen. Tevens krijgt u hierdoor een goed beeld van de inzet die door uw eigen organisatie moet worden geleverd, om het testen tot een succes te maken.

 

Regressietesten

In de geïntegreerde omgeving van het ERP, is het belangrijk om niet alleen hetgene te testen, dat gewijzigd of verbeterd is, maar ook om te testen wat niet gewijzigd is, maar wel essentieel is voor de bedrijfsvoering. Dat zijn de regressietesten, die periodiek, na elke nieuwe versie van het ERP, moeten worden uitgevoerd. De grote inzet, die van uw organisatie wordt gevergd, rechtvaardigt de inzet van testtools, waarmee deze testen kunnen worden geautomatiseerd. Dat Axime u daarbij kan adviseren zult u als bijzonder waardevol ervaren.

 

Branches

Aximers hebben een brede ervaring in verschillende takken van sport. Woningcorporaties, de Energiebranche, de Logistiek & Transportsector. enz. Dat betekent, dat onze consultants uw problemen goed begrijpen en daarop kunnen anticiperen. Na afloop van het testen moet u het gevoel hebben, dat de nieuwe, of vernieuwde applicatie als een handschoen om uw operatie past.