Axime
 Muurhuizen 155
 3811EG Amersfoort
 033 - 246 3848

ERP Projectmanagement

Axime heeft tientallen jaren ervaring met projectmanagement. Onze projectmanagers zijn sterke persoonlijkheden die in staat zijn om mensen te enthousiasmeren en om veranderingen door te voeren. Wij hebben brede branche- en proceskennis en spreken de taal van de business. Tevens zijn wij bekend met methodieken als Prince2, RUP, ASAP en Lean Six Sigma.

Kijk bij onze referenties voor meer informatie.

Projectmanagement

Het aansturen van een project met een resultaatgerichte aanpak met als focus het realiseren van uw doelstellingen.

 

Axime heeft met name projectmanagementervaring met betrekking tot:

ERP (SAP, Baan, Axapta en Navision)
Complexe trajecten die inzet vragen van business én IT. Acceptatie en verandervermogen zijn echte aandachtspunten. Budget en planning worden strak bewaakt.

Cloud
Hoog volume events, high availability, scalable, deployment zonder downtime, security, micro services... Deze non-functionals neemt onze Cloud projectmanager mee en implementeert vanuit deze ervaring. Een nieuwe manier van denken !

Integratieprojecten
Integratieprojecten blijken in de praktijk voor complexe problemen te zorgen. In het verleden gemaakte keuzes blijken niet langer valide. Tegenstellingen tussen afdelingen zorgen voor problemen. Onze projectmanagers hebben als consultant ervaring opgedaan met deze projecten en kennen de valkuilen. Zij waarborgen, in overleg met u, de voortgang én kwaliteit!

Fusies
Bij fusies komen vragen aan bod als: "Welke systemen worden leidend?", "Hoe vindt gegevensintegratie plaats?" Onze projectmanagers kennen deze vragen en zijn in staat om, in overleg met u, de juiste prioriteiten te stellen.

E-Business
De inzet van internet als verkoopkanaal vraagt om aanpassingen in uw organisatie. Onze projectmanagers hebben meerdere E-business projecten succesvol geleid, waarbij o.a. koppelingen zijn gerealiseerd tussen het ERP en specifieke webshoptools.

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.