Axime
 Muurhuizen 155
 3811EG Amersfoort
 033 - 246 3848

Business Intelligence

 

Management rapportages

Uw bedrijf heeft behoefte aan management rapportages. Vaak wordt tijdens een project aandacht besteed aan operationele rapportages en wordt de bestuurlijke informatie "vergeten".

Via inhaalslagen wordt dit dan achteraf 'bijgebouwd'. Dit is het moment om de consultants van Axime in huis te halen. Zij zijn vertrouwd met zowel de achterliggende ERP-trajecten, als de business requirements voor de bestuurlijke management rapportages. Zij kunnen u helpen de juiste vragen aan het BI-systeem te stellen om de antwoorden te krijgen die u nodig heeft voor het runnen van uw business.

 

Geografische Management Informatie

Voor het beantwoorden van vragen op bestuurlijk niveau worden grote hoeveelheden gegevens, vaak in de vorm van kolommen, geraadpleegd.
Veel van die vragen zijn eenvoudiger te beantwoorden, als uw specifieke situatie real-time zou zijn afgebeeld op een geografische kaart of plattegrond. Daarbij speelt het aggregeren van de gegevens en de visuele presentatie daarvan een belangrijke rol in de besluitvorming. Het kan echter net zo belangrijk zijn om een drilldown te maken naar gegevens en kaarten op een meer gedetailleerd niveau. Axime heeft grote ervaring met EGis. Download de brochure en bekijk de referenties om te bepalen of dit in uw situatie een interessante oplossing kan zijn.

 

Onze consultants

De consultants van Axime hebben zich gespecialiseerd in meerdere BI-systemen, waaronder SAP-BW, Pentaho en OpenERP. Zij hebben tevens ervaring opgedaan met de functionele modules voordat zij de overstap naar het BI-systeem hebben gemaakt. 

Door deze achtergrond kennen zij de processen in het ERP en zijn ze goed op de hoogte van de (on)mogelijkheden daarvan. Door brede branche- en proceskennis zijn ze in staat uw informatiebehoefte te vertalen naar een datawarehouseoplossing.

Afhankelijk van het gekozen traject helpen onze consultants u met de implementatie van het BI-system. Gedurende het project zullen zij aandacht besteden aan het verankeren van de rapportages in uw organisatie. Samen met u wordt gewaarborgd dat de rapportages dienen als basis voor concrete acties.
 

Hierdoor wordt uw datawarehouse een echt stuurinstrument! 

Pentaho en OpenERP zijn OpenSource-producten, die vrij beschikbaar zijn, ongeacht de omvang van uw bedrijf. De Cost-Of-Ownership is relatief laag. Laat u informeren door contact met ons op te nemen.
 

Is uw interesse gewekt?

Laat uw gegevens achter en wij nemen contact met u op.